Спроси библиотекаря

Спроси библиотекаря

21.01.19
Donații de cărți
В Bună ziua! Care este procesul de donație în fondul bibliotecii? Am expediat un email cu lista de titluri pe care doresc să le donez, însă nu am primit răspuns.
О Buna ziua, Dna Galina. Pentru a dona un lot de carte dumneavoastră trebuie să scriți un proces verbal cu textul: Donație de la utilizatorul Nume Prenumele dumneavoastră. Se confirmă predarea unei donații de cărți în număr de ... exemplare Bibliotecaii Municipale „B.P. Hasdeu”. Și mai jos scriți lista cărților pe care doriți sa le donați. Lotul de carte îl predați la Biblioteca unde mergeți cel mai des. La Secția Infodocumentar cartea va fi prelucrată și introdusă în Catalogul electronic al bibliotecii și distribuita la filialele Bibliotecii Municipale pentru a fi pusă pe raft și citită de utilizatorii. Vă Mulțumim pentru aportul dumneavoastra la completarea colecției de carte a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.  
04.08.18
Autobiografia lui Hitler,cartea [Solicitari de carte]
В Aş vrea să aflu dacă pot găsi în bibliotecile dumneavoastră cartea "Mein Kampf" scrisă de Adolf Hitler.
О Buna ziua! Ne pare rău dar cartea solicitată nu este în fondul de carte al BM „B.P: Hasdeu”. De același autor este cartea Directive de război la  filiala Alba Iulia.
29.07.18
CD [Resurse electronice]
В Buna ziua. Am nevoie de CD-ul "Gama fermecata" de Liuba-Dragostita Bujor. In ce filiala il pot asculta?
О Buna ziua! CD-ul îl puteți împrumuta la Filiala de Arte „Tudor Arghezi” și Centrul Academic Eminescu. Adresa filialelor o gasiti aici
12.07.18
Filiale de literatură rusă [Abonare la resursele BM]
В Buna ziua, Vă rog să ma ajutați. Spuneți-mi Vă rog care filiale sunt de limbă și literatură rusă? Vă mulțumesc anticipat.
О Buna ziua! Filiala de limba si literatura rusă esteFiliala „Mihail Lomonosov” Bd. Dacia nr. 4 022 77 84 00 email:lomonosovka@hasdeu.md; lomonosovka@gmail.com http://lomonosovka.hasdeu.md/ Blog Facebook Luni-Joi 09:00-19:00 Vineri, Duminica 10:00-18:00 Sâmbătă – zi fără program   Dar Biblioteca Centrală si alte filile detin un fond de carte in limba rusa
01.07.18
Carti in imprumut [Solicitari de carte]
В Buna ziua..puteti sa mi spuneti, va rog, aveti Fiziologie umana Guyton (daca da, care editie?) Si Bazele patologiei lui Robbins? Multumesc anticipat.
О Buna ziua. Avem cartea Fiziologie : Fiziologia umană și mecanismele bolilor / Arthur C. Guyton ; trad. Radu Cârmaciu . – București : Ed. Medicală Almatea, 1997 . – 587 p. 973-97507-1-0. Se găsește această carte la Filiala Târgu Mureș (bd. Moscova, 8). tel.: 43-83-55; 44-02-49 Privind cartea Bazele patologiei lui Robbins, nu este prezentă în Colecția Bibliotecii Municipale. O zi buna!
26.05.18
Activitatea bibliotecii [Program de functionare]
В Buna ziua, puteti sa-mi indicati orarul de activitate de al bibliotecii, adica de la ce ora si pana la ce ora, cat si zilele in care este deschisa.
О Buna ziua! Aici puteti gasi toate datele care va intereseaza  http://hasdeu.md/filiale/ O zi frumoasa!
14.05.18
Bibliografie [Solicitari de carte]
В Buna ziua!Am cautat in catalogul vostru electronic carti legate de Ergonomia locului de munca (anume la biblioteca). Daca puteti sa mi recomandati citeva carti pe aceasta tema.
О Buna ziua! catalogul electronic indica o singura sursa la tema dvs la Biblioteca Centrala http://opac.hasdeu.md/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=59294&query_desc=kw%2Cwrdl%3A%20ergonomi
13.05.18
[Resurse electronice]
В Împrumutul cărților electronice pe eReadere. care este procedura. Câte sunt la moment?
О Buna ziua! Aici gasiti regulile de împrumut http://hasdeu.md/itemi-biblioteca-ta-mprumut-6/ Iar lista de carti o gasiti la urmatorul link http://hasdeu.md/colectii-e-books-5/
09.05.18
Поиск книги [Solicitari de carte]
В Проверьте пожалуйста, в каком из филиалов можно найти книгу "Культиватор-рыхлитель виноградниковый КРВ-3-10. Техническое описание и инструкция по эксплуатации КРВ-0000-01 ТО, Чимишлия, 1989"
О Buna ziua! Nu avem în fondul bibliotecii cartea solicitată de dvs și nu am identificat-o nici la Biblioteca Naționala. Puteți solicita ajutorul colegilor de la Biblioteca Universității Agrare.  Departament Organizarea şi Comunicarea Colecţiilor Şef departament: Alexandra Caraiman Tel.: 022 432592 E-mail: a.caraiman@uasm.md
02.05.18
concurs
В Ati putea sa-mi trimiteti regulamentul si lista cartilor pentru concursul ,,Batalia cartilor,, pde anul acesta?
О Buna ziua! Aici găsiți informația privitoare la concursul „Bătălia cărților” 2018.  http://hasdeu.md/activitate-batalia-cartilor-2018-editia-iv-3345/