Întreabă bibliotecarul

Întreabă bibliotecarul

02.07.13
Alexei Grabco [Solicitari de carte]
Î Buna ziua. Puteti sa-mi comunicati, va rog, daca aveti la dispozitie Aventurile lui Trică şi Ciupică, precum si, Noi aventuri ale lui Trică şi Ciupică de Alexei Grabco? Va multumesc anticipat
R Buna ziua! Conform datelor din catalogul Bibliotecii Municipale nu avem Cartile solicitate dar le puteti gasi la Biblioteca Nationala. Noi avem numai Vecinii, Tinerel m-am însurati, Gard în gard.
01.07.13
Limba Germana
Î Buna ziua, spuneti-mi va rog, in cadrul Centrului de Carte Germana se organizeaza cursuri de germana?
R Buna ziua! La moment Sala de Carte germana este in vacanta, dar este sub semnul intrebarii daca vor mai organiza asemenea cursuri.
26.06.13
Nicholas Sparks [Solicitari de carte]
Î Buna ziua as vrea sa va intreb daca aveti in colectia acestei biblioteci niste carti scrse de Nicholas Sparks?Si daca da, care carti de-a lui le detineti,in ce limba, si pot oare ele fi imprumutate la domiciliu.As vrea nespus de mutl sa obtin vreo carte de-a lui.Multumim mult
R Buna ziua! Biblioteca Ghibu are patru romane ale acestui autor Nunta, O plimbare de neuitat, Jurnalul unei iubiri, Nopţi în Radanthe. Adresa filialei str. N. Iorga nr. 21A 022 232 625 email: oghibu@hasdeu.md Luni-Vineri 9-6
15.06.13
Aveți așa carte? [Solicitari de carte]
Î Bună ziua. Aș vrea să aflu dacă aveți în colecția acestei biblioteci cartea „Urzeala Tronurilor” scrisă de către George R. R. Martin? Mulțumesc pentru atenție și aștept un răspuns.
R Buna ziua! Biblioteca nu detine in fond cartea tiparita solicitata, dar va propunem in varianta electronica http://ia700807.us.archive.org/18/items/Grrm-UrzealaTronurilor/Grrm-UrzealaTronurilorbook.dirlink.ro.pdf. Lectura frumoasa!
06.06.13
Vinatorii de zmeie [Solicitari de carte]
Î Buna ziua! Pot gasi in Biblioteca Municipala sau in filiale cartea "Vinatorii e zmeie", de Khaled Hosseini. Multumesc anticipat pentru raspuns!
R Buna ziua! Aceasta carte nu se afla in colectia Bibliotecii Municipale, inclusiv in Filialele acesteia. Am consultat si catalogul Bibliotecii Nationale, dar nu o au nici ei. Multumim!
02.06.13
imprumut [Reguli de împrumut]
Î am luat cu imprumut o carte si o credeam pierduta, peste 2 ani am gasit-o si vreau sa o returnez, ce pedeapsa o sa am? multumesc anticipat
R Bună ziua! În acest caz, Dvs ati pierdut dreptul de împrumut la domiciliu, pentru o perioadă determinată (care este aceasta aflați la Filiala de la care ați împrumutat cartea, în momentul restituirii cărții). În același timp, Dvs dețineți dreptul de a consulta literatură în sală. Adică puteți frecventa biblioteca și citi în sala de lectură în continuare. O zi bună!
01.06.13
Cronicile Wardstone- Joseph Delaney [Solicitari de carte]
Î As avea nevoie de cartile din Cronicile Wardstone- Joseph Delaney. Deja am citit primele 4 , puteti sa imi spuneti daca le aveti pe restul?
R Buna ziua! In incinta bibliotecii Targoviste, filiala a Bibliotecii Municipale "B.P. Hasdeu" exista aceasta sursa Delaney, Joseph Bătălia Vraciului : [în 4 cărţi]: Cronicile Wardstone . - Bucureşti: Corint Junior , 2007 . - (Bestseller internaţional ), dar alte carti(Vol.) nu avem. Multumim!
30.05.13
buletin [Reguli de împrumut]
Î Buna ziua,am luat o carte de la Dvs.pe buletin dar nu prea am timp sa vin sa o restitui.Ar putea in cazul acesta sa vina alta persoana in locul meu sa restituie cartea si sa ia buletinul? multumesc anticipat
R Buna ziua! Nu. Doar personal. O zi buna!
26.05.13
tema pentru teza de licenta
Î Buna ziua, sugeratimi, va rog , surse pentru teza de licenta " nivelul gamaglobulinelor totale, în urma vaccinarii contra bronsitei infectioase", exceptind sursele din cadrul bibliotecii Universitatii Agrare.
R Buna ziua! Biblioteca Municipala, apelati la Biblioteca de medicina sau la Biblioteca Academiei de Stiinte.
22.05.13
chisinau
Î Care sint cele 7 minuni ale Chisinaului?
R Buna ziua! Simbolurile Chisinaului sunt Arca de Triumf, Complexul Catedralei, Portile orasului, Aleea Clasicilor...