Baze de date

Biblioteca Municipală oferă acces la următoarele baze de date. Invităm utilizatorii să se folosească de aceste resurse. 

Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu, care oferă acces la colecția bibliotecii.

EBSCO - Baze de date bibliografice, inclusiv full-text, ale publicațiilor periodice ale EBSCO: oferă acces la 18200 de reviste full text, 2500 cărți, broșuri, ediții de referință în limba engleza, cu posibilitatea traducerii în limbile franceză, germană, spaniolă, portugheză, rusă, română.

În cazul cînd aveți nevoie de ajutor apelați la serviciul Întreabă bibliotecarul sau faceți cunoștință cu tutorialele EBSCO.

Cambridge University Press publica in prezent peste 220 de reviste academice peer-review grupate in 32 de discipline, din care 109 de reviste sunt cotate ISI (Information Sciences Institute). Continand ultimele cercetari dintr-o larga gama de subiecte, revistele editurii Cambridge sunt accesibile in intreaga lume in format print si online. Cambridge publica pe langa revistele proprii si reviste in colaborare cu peste 100 de societati profesionale si academice pentru a asigura succesul optim al fiecarei publicatii.

Moldlex și Practica Judiciară - Baza de date conţine acte juridice adoptate şi publicate în revista “Monitorul Oficial al Republicii Moldova” şi alte publicaţii oficiale, începând cu anul 1989, în limbile română şi rusă. Baza de date conţine legi şi acte normative modificate (la zi) conform actelor despre modificări și este disponibilă în sediul Bibliotecii Publce de drept.