Despre bibliotecă Comunicate de presa 20 ani ai Bibliotecii ,,Maramureș”,


Între reforme și performanțe – 20 ani ai Bibliotecii ,,Maramureș”,

4 și 5 noiembrie 2021

 

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” vă invită să împartășim bucuriile și experiențele celor 20 ani de activitate a Filialei „Maramureș”, cu genericul: „Între reforme și performanțe – 20 ani ai Bibliotecii «Maramureș»”. Evenimentul va avea loc în zilele 4 și 5 noiembrie 2021, cu începere de la ora 11:00 și, respectiv, ora 13:00, în format online.

Biblioteca „Maramureș” a fost fondată în anul 2001, prin contribuția substanțială a Bibliotecii Județene ,,Petre Dulfu” Baia Mare, România, director prof. dr. Teodor Ardeleanu, și a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, pe atunci condusă de dr. Lidia Kulikovski.

În prezent Biblioteca „Maramureș” este un partener demn de încredere pentru instituțiile de învățământ din sector, instituțiile sociale și de cultură, pentru elevii de toate vârstele care vin la Bibliotecă, pentru adulții și toți părinții și copiii, care beneficiază de serviciile instituției și colecțiile valoroase de carte.

Biblioteca „Maramureș” dorește să conecteze iarăși oamenii la valorile perene ale spiritualității românești, astfel în cele două zile ale aniversării vor aduce mesaje de felicitare personalitățile din domeniu, va fi prezentat un moment muzical, vor fi anunțate rezultatele Concursului de eseuri „Eu sunt conectat cu biblioteca”, va fi lansat filmul documentar dedicat Bibliotecii, vor fi lansate cărți, vernisate expoziții de pictură și etnografie etc. Detalii în Agendă.

La mulți și valoroși ani, dragă echipă a Bibliotecii „Maramureș”!

 

Adresa Bibliotecii „Maramureș”: str. Grenoble 163/5, mun. Chișinău; tel.: (022) 24-86-22; www.hasdeu.md; Fb: Filiala Maramureș