Zilele Bibliotecii „Târgu-Mureș” – 25 de ani în ritmurile schimbării


Zilele Bibliotecii „Târgu-Mureș” – 25 de ani în ritmurile schimbării 

Vă invităm la Zilele Bibliotecii „Târgu-Mureș” – 25 de ani în ritmurile schimbării – ce vor avea loc în zilele 25-26 noiembrie 2021, orele 10:00, în incinta Bibliotecii și online.
La ceas aniversar Biblioteca „Târgu-Mureș” va evoca momentele care i-au marcat devenirea în acești 25 de ani, primind mesaje de felicitare de la personalități din domeniu și utilizatorii fideli.
Totodată, Zilele Bibliotecii „Târgu-Mureș” sunt un prilej de a participa la un dialog cu scriitorii, de a prezenta produsele noi, de a oferi un spațiu pentru manifestarea tinerelor talente și de instruiri pentru bibliotecari etc.
Biblioteca „Târgu-Mureș”, filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, a fost fondată în anul 1996, prin strădania și contribuția Bibliotecii Județene Mureș, România, condusă pe atunci de către Dimitrie Poptămaș și inițiativa arzândă de a aduce carte românească la Chișinău și servicii de calitate în sectoarele Chișinăului a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, condusă pe atunci de dr. Lidia Kulikovski.
Biblioteca „Târgu-Mureș” oferă servicii de calitate, precum „Connect Plus: Robotica la Bibliotecă”, „O poveste pentru tine” și alte servici pentru copii, tineri și adulți. De asemenea, promovează diversele programe de lectură de care se bucură întreaga comunitate.
Vă propunem să descoperiți programul Zilelor Bibliotecii „Târgu-Mureș” (online și offline), urmărind pagina noastră oficială web și rețelele sociale pentru detalii de conexiune. Accesul la evenimente se va face în condițiile impuse de Pandemia COVID-19. Vă așteptăm cu drag!
Adresa: Biblioteca „Târgu-Mureș”, bd. Moscovei nr. 8, tel.: 022 43 83 55, www.hasdeu.md