On&Off the record. Back 2 school. Back 2 curriculum

13.08.19 18:30
Locația: str. Nicolae Iorga 21/A

Sunt prea multe obiecte de studiu și prea multe teme pentru acasă. Curricula școlară e învechită, iar abilitățile de care are nevoie astăzi un matur în devenire, de cele mai multe ori, nu le dobândește la școală.

Am auzit cu toții, probabil nu o dată, aceste afirmații, fie că vin de la elevi sau chiar părinți. Pentru că ne apropiem de un nou an școlar, ne-am propus să discutăm subiectul la cea de a patra ediție a evenimentului ON&OFF The Record. Să vedem dacă odată cu schimbarea șefilor din Educație sunt planificate și schimbări la nivel de Strategie și Curriculum școlar.

Despre asta discutăm la a patra ediție a evenimentului ON&OFF THE RECORD.

Data: 13 august 2019, marți
Ora 18:30
Locație: Biblioteca O. Ghibu, str. Nicolae Iorga 21/A
Accesul la eveniment este posibil doar în baza unei înregistrări, care o puteți face AICI: https://forms.gle/ZELaGYhfjaSyr8HR8
și confirmării recepționate cu o zi înaintea evenimentului.
Participarea la eveniment este gratuită.

„ON&OFF the record” este organizat de Agora.md în parteneriat cu Youth Association ASIST.
Acest eveniment este parte a proiectului "Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova" (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.
 

18:30
Welcome & networking
 
 
18:45
Discuții ON the Record - Live pe Privesc.eu și Agora.md
 
 
19:20
Discuții OFF the Record