Stimați utilizatori


Stimați utilizatori, sperăm să vă găsim cu bine.

Perioada zilelelor de odihnă, ca urmare a stării de urgență din țară, continuă. Conform Dispoziției nr. 17 din 13 aprilie, 2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova și Deciziei nr. 12 din  14 aprilie 2020 a Comisiei pentru situații excepționale a municipiului Chișinău și Ordinul nr. 40 din 14 aprilie 2020 a Direcției Cultură a Primăriei mun. Chișinău, zilele 21 aprilie – 24 aprilie 2020 au fost declarate zile de odihnă. La fel, ca și perioadele anterioare, aceste zile vor fi RECUPERATE după ridicarea stării de urgență. Totodată, menționăm că ziua de 27 aprilie 2020 a fost declarată zi lucrătoare, iar ziua de 08 iunie 2020 – zi de odihnă

În ajunul Învierii Domnului vă dorim să aveți în suflet linişte, pace şi să petreceți aceste clipe magice alături de cei dragi. Totul va fi bine! Puterea voinței și gândurile pozitive sunt capabile la multe!

În pofida acestei situații, totuși Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu, va menține funcționale serviciul Întreabă bibliotecarul, accesibil la adresa http://www.hasdeu.md/intreaba/ și asistența în livrarea documentelor electronice din bazele de date: Moldlex și Practica Judiciară, Legislația țărilor CSI, Hein online și Sintact, inclusiv EBSCO, apelând la adresa asklibrarian.hasdeu@gmail.com. Acces deschis la diferite baze date găsiți pe pagina http://hasdeu.md/resurse-resurse-online-21/.

Vă mulțumim pentru asigurarea menținerii sănătății publice, dar și a Dvs. personală.

Până la noi revederi!