Chișinăul citește: Conferință literară cu Ionela Hadârcă

17.11.21 14:00
Filială: Filiala „Târgoviște”

Chișinăul citește: Conferință literară cu Ionela Hadârcă

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” vă invită la Conferința literară cu Ionela Hadârcă, ce va avea ca temă de discuții cartea autoarei – „Uf! Ghid de conviețuire cu frații și surorile mai mici”, ilustrații de Leonid Gamarț.
Conferința va fi organizată miercuri, 17 noiembrie 2021, ora 14.00, în incinta Bibliotecii „Târgoviște” și online. Întâlnirea cu Ionela Hadârcă face parte dintr-un ciclu de conferințe literare, de totalizări și discuții cu autorii incluși în Programul de lectură „Chișinăul citește!”, ediția a XVIII-a.
Cartea „Uf! Ghid de conviețuire cu frații și surorile mai mici” a fost descoperită pe parcursul anului 2021 de copii Chișinăului și părinții lor, care au răspuns la inițiativa Bibliotecii Municipale, au citit și au audiat cartea, au avut ocazii multiple de a se întâlni cu autoarea în cadrul evenimentelor literare din filialele „B.P. Hasdeu”. În carte sunt formulate răspunsuri educative, amuzante la cele mai diverse probleme și situații ce pot apărea în familiile cu frați și surori mici, ajutând copii să mediteze la necesitățile celuilalt, la frațietate și sororitate, în general.
Vă așteptăm la eveniment, în condițiile impuse de actuala Pandemie de COVID-19!
Pentru buna desfășurare, vă rugăm să contactați organizatorii, informând în prealabil de participare la tel.: 022 74 14 47, Biblioteca „Târgoviște”.