Ce? Unde? Cînd? Activitaţi Cafeneaua literară în baza cărții „În ospeție la ursulețul Marmi”, autor Mircea Grecu

03.12.18 14:00
Filială: Filiala „Târgu-Mureș”

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” organizează Cafeneaua literară în baza cărții „În ospeție la ursulețul Marmi”, autor Mircea Grecu din cadrul Programului Chișinăul citește, ediția a XV-a (http://hasdeu.md/ce-unde-cind-chisinaul-citeste-o-carte-7).

La eveniment vor fi prezenți: autorul cărții, bibliotecari, profesori, educatori, părinți și cititorii cărții din toate filialele BM. Moderator: Ludmila Stoianov, șef oficiu, Filiala „Târgu Mureș” a BM „B.P. Hasdeu”.

Într-o atmosferă degajată se va desfășura discuții, schimb de păreri între autor și public: educatori, părinți, privind rolul „terapiei prin povești” pentru corectarea comportamentului copiilor de vârstă preșcolară și școlară mică. Copii vor putea exprima, jucând înscenări teatralizate, propriile sentimente și să definească emoțiile pozitive în raport cu anumite situații din povești.

Activitatea va avea loc la 3 decembrie 2018, începând cu ora 14.00 la Filiala „Târgu Mureș” (bd. Moscova, 8).

Vă așteptăm cu drag pentru a confirma că „a fost odată ca niciodată…”, deoarece rolul acestor expresii este să facă lumea copilăriei mai frumoasă, mai fericită și să construiască un viitor mai optimist.