Ce? Unde? Cînd? Activitaţi Atelier de pictat jucării

14.12.19 11:00
Filială: Biblioteca Centrală
Locația: Bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 148

Într-o lume în care totul se face din plastic, un moldovean cu inima în ie şi sufletul frumos deschide un atelier la Bran, Braşov, unde produce jucării din lemn, în dorința de a crea armonie între familie și mediul înconjurător. Jucăriile BumbuToys, din lemn românesc de paltin sunt perfect sigure datorită modului de fabricare, oferă o experiență senzorială extraordinară, iar când nu mai sunt iubite se întorc acolo de unde provin. În natură.
Paltinul este considerat arborele cu cea mai înalta vibrație sonoră, motiv pentru care este folosit în fabricarea celor mai remarcabile instrumente muzicale. Paltinul este cel care reuşeşte să redea cel mai mult energia noastră lăuntrică. Oricine a luat contact cu jucăriile BumbuToys a remarcat cât de multe emoții poate transmite o bucată de lemn cioplită şi pictată cu atâta migală.
Colorate manual cu vopseluri naturale, jucăriile BumbuToys stimulează imaginația copiilor și deschid apetitul pentru joc.

Mai e puțin până la sărbătorile de iarnă și de aceea profită de ocazie și transformă copilăria celor mici într-un joc frumos și sănătos cu ajutorul jucăriilor BumbuToys, pe care le vom expune sâmbătă, 14 decembrie, ora 11, în incinta Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu, din strada Ştefan cel Mare,

Totodată, copiii vor putea participa la un atelier de vopsit jucării. Ei vor avea la dispoziție vopsele şi pensule pentru a picta figurine din colecțiile Bumbu.

Vă invităm la un joc frumos şi sănătos!