14.00 Întâlnire cu personalităţi: Ludmila Steţco: Menirea noastră pe acest Pământ e Omenia!

06.05.14 14:00
Filială: Biblioteca Centrală
Locația: Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 148; Biblioteca Centrală

 

 

Ludmila Stetco : Trăim in doua lumi paralele: una stresantă, plină de griji, invidie şi lașități, si alta - lumea sufletului neobosit şi curat, plin de linişte şi soare! Eu aleg a doua lume!


Clubul ''Impresii din viata si carti'' vă invită la o întâlnire cu sclipitoarea doamnă Ludmila Stetco, moderator Violeta Gașițoi!

Născută pe 02 Martie 1965 în orașul Edineț. Își face studiile la Şcoala Medie nr. 2 din localitatea de baştină. Absolventă a colegiului financiar-bancar din Chişinău. În 1988 absolveşte facultatea institutului Politehnic din Chișinău, la specialitatea Tehnologia şi Organizarea Alimentației Publice. Activează din același an ca inginer-tehnolog la combinatul alimentației publice din Edineţ. Odată cu destrămarea spaţiului sovietic, își organizează propria afacere în comerț şi alimentația publică. Participa la proiectul Moldova-Pensylvania cu stagiere în SUA, participant al programului „Marshall” cu stagiere în țările europene, membru al Asociaţiei Femeilor în Business. Din 2001 activează în Chişinău, fiind în fruntea companiei importatoare a veselei şi articolelor de decor pentru casă. În 2009 a lansat proiectul Centrul de Veselă „PERLA”, care activează cu succes şi este lider pe segmentul veselei de CRYSTAL şi Porțelan.


Va asteptam cu drag!!!