Întâlnire cu personalităţi: O conversație cu Nicholas Kralev

06.05.14 11:00
Filială: Biblioteca Centrală
Locația: Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 148

 

 În contextul Zilei Mondiale a Libertății Presei, Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova organizează o întâlnire inedită cu Nicholas Kralev - autor, expert în diplomație și afaceri internaționale și gazda show-ului TV săptămânal „Conversations with Nicholas Kralev”.
 La evenimentul organizat de CTJM, Nicholas Kralev vine pentru a le vorbi tinerilor despre principiile jurnalismului adevărat, despre practica jurnalismului responsabil și necesitatea unui fundament profesional solid, în contextul secolului XXI, atunci când se mizează pe senzațional, iar deseori – oricare deținători ai blogurilor pretind a fi jurnaliști. Totodată, acesta va reflecta și asupra rolului mass-media în procesul de guvernare a unei țări și a ofițerilor de presă, în facilitarea înțelegerii de către public a problemelor importante, de stat.
 Promovând jurnalismul de calitate, CTJM invită la conversația cu Nicholas Kralev persoanele interesate atât de domeniul media, cât și de științe politice și relații internaționale.
 Doritorii de a participa sunt rugați să expedieze o confirmare, completând formularul: http://bit.ly/1fy4edv